om oss

vilka är SBP?

Vi på söderorts byggproffs AB har varit verksamma sedan 2015 och vet verkligen vad sysslar med! Vi har totalt 40 års erfarenhet inom byggbranschen.

När du anlitar oss får du en totalentreprenör som tar ansvar för hela processen – från första möte till avslutat projekt. Vi har sysslat med alla olika sorters renoveringar för privatpersoner och företag sedan starten och har ett väl fungerande system för att få det att fungera så att du som kund får det som du önskar och processen löper på problemfritt. 

Vi erbjuder alltid bra och kunnig service, vår rådgivning inför ert projekt är kostnadsfritt. Tveka aldrig att kontakta oss, vi utför alltid våra projekt med största seriositet, kvalité och arbete görs alltid fackmannamässigt.Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

Vi vill att du som kund känna dig trygg med ditt val av företag och skriver därför alltid avtal med våra kunder. Vi har också självklart de behörigheter som krävs för ditt uppdrag samt ansvarsförsäkring om någonting skulle uppstå under arbetets gång. Vi arbetar med tydliga avtal där det framgår vad som ingår och inte ingår.

Om du arbetar med oss så väljer du ett företag som gör allt för att du som kund ska bli nöjd – det lovar vi!

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

kontakta oss

vi besvarar alla dina frågor och funderingar

Copyright © 2020 Söderorts Byggproffs AB | All Rights Reserved.

Nedre Torekällgatan 15 | 15173 | Södertälje
0739 – 75 38 79 | info@sbpab.se